Friday, August 20, 2010

The pipe is leaking somewhere

Somewhere along the intertube to the server there is a clog, I am not sure yet if the problem is technical, on my side or my ISP side, or if its a traffic influx. More to come, but there might be some slow down on RW.

13 comments:

  1. Is RW down or is it just me?

    ReplyDelete
  2. Tis' dead to the world.

    ReplyDelete
  3. I can't get onto the site either.

    ReplyDelete
  4. Weird, loading the site keeps giving me a "timed out" error, but the doohickry alongside says RW is up.
    Are we off to Blightynet for our summer hols?

    ReplyDelete
  5. mockery needs an outlet :)

    ReplyDelete
  6. It's down for me too, so I assume there's something up. I just about managed to see RC, but without any stylesheet loaded - although that may have been cached from a previous session as it wasn't totally up to date.

    And the tech blog itself seems slow to load, which is even odder.

    ReplyDelete
  7. The tech blog tries to load the widget from RW and times out. I don't know why it says RW is up, it used to say RW is down until the widget finished loading.

    ReplyDelete
  8. Maybe KenDoll has launched one of his operations against us? OLE OLE OLE!

    ReplyDelete
  9. Don't forget fb's RW group for all your timewasting needs.

    ReplyDelete
  10. no fb access at work though :(

    ReplyDelete
  11. That would explain why the site is buggered. Geddit? Ken; buggered? Oh never mind...

    ReplyDelete
  12. Aha! RWW, then Recipe, now this? It's evidently the Cabal covering something up.

    ReplyDelete